Maatregelen tijdens het zwemmen

Wegens de maatregelen vanuit het RIVM wordt er momenteel niet gezwommen.

Wanneer er weer gezwonnen kan worden houdt Zwemclub de dolfijn zich tijdens het zwemmen aan onderstaande regels, opgesteld vanuit het RIVM aan. Dit houdt onder andere in dat:

• Wegens de maatregelen vanuit het RIVM dat een maximum aantal personen aangeeft van 30 personen is de groep in twee├źn gesplitst en wordt er om de week gezwommen.
  • Thuis wordt de zwemkleding vast aangetrokken.

• 5-10 minuten voor start van de zwemles mogen we naar binnen.

• In de kleedkamers behorend bij het wedstrijdbad trekken wij onze schoenen en kleding uit. Deze nemen wij mee naar het golfslagbad.

• Op de kant wordt de 1,5 meter gehandhaaft.

• Tot aan de zwembadrand wordt er een mondkapje gedragen.

• In het water hoeft, wegens de ontsmettende werking van het chloorwater de 1,5 meter niet gehandhaaft te worden. Wel zullen wij dit zoveel mogelijk proberen.

• Na het zwemmen wordt er niet gedoucht.

• Er wordt vervolgens in de grote kleedkamers behorend van het wedstrijdbad aangekleed.